Cabernet franc

Kunsági borvidékEifert Borház
Évjárat: 2018Cukorszint: szárazSzín: vörösŰrtartalom: 0,75 lAlkoholfok: 12.0 %

1 500 Ft

Pincészet

Eifert Borház

"Pincészetünk családi vállalkozásként működik a Kunsági Borvidék szívében Soltvadkerten. 20 hektáron gazdálkodunk, melyben jelentős fajtáink a Generosa, Cserszegi fűszeres és a Kékfrankos. Folyamatosan bővülő ültetvényeinknél szem előtt tartjuk a hagyományos magyar minőségi bort adó szőlőfajták telepítését.

Borainkat saját és a környező gazdák szőlőterméséből készítjük. Borászatunk jelentős technológiai fejlesztéseken esett át melyeket lehetőségeinkhez mérten szeretnénk évről évre folytatni. Szőlőfeldolgozás és a borkészítés a legkorszerűbb gépekkel és technológiával történik.

Borászatunkban 30 fő befogadására alkalmas kóstolóterem található melyben pincelátogatás után borkóstolókat és igény szerint rendezvényeket tartunk. Szálláshelyek létesítésével a környék turizmusába is bekapcsolódtunk.

Fehér és rosé borainkat oxigéntől elzártan reduktív technológiával készítjük, hogy gyümölcsös frissességüket előhozzuk és megtartsuk. Törekszünk a letisztult zamatban gazdag, komplex borok készítésére.

Vörösboraink között megtalálhatóak a mára egyre jobban kedvelt könnyű gyümölcsös és a fahordóban érlelt testes borok."

 

Borvidék

Kunsági borvidék

Neked ajánljuk